Skip to main content

Crno bele gimnastičarke uspešne i u Svilajncu na Prvenstvu Srbije

Ritmičarke Gimnastičkog Kluba Partizan, nastavljaju sa uspesima i na Prvenstvu Srbije u ritmičkoj gimnastici-individualni B program koji je održan u nedelju 20.09.2020. Svilajncu.

Mala ali odabrana crno-bela četa od samo četiri takmičarke predvođena glavnim trenerom GK Partizan Darijom Mitrović izašla je danas na tepih sportske hale u Svilajncu i jakoj konkurenciji donela voljenom klubu 2 zlatne i 3 bronzane medalje.

Partizanove devojčice su još jednom pokazale da su najbolje kada je najteže pa su i pored vrlo kratkog perioda za pripreme za prvenstvo koje je u poslednjem času pomereno mesec dana unapred zbog epidemije kovida, izvele svoje vežbe na zavidnom nivou i potpuno zasluženo osvojile medalje. Zasluge idu i trenerima Dariji Mitrović i Tatjani Orkinoj koje su uspele da u takvim uslovima spreme Partizanove vežbacice i dovedu ih do visoke takmičarske forme.

Čestitam svim našim devojčicama na postignutim rezultatima, ali i svim takmičarkama iz drugih klubova na uspešnom učešću na Prvenstvu Srbije. Nadam se da ćemo na budućim takmičenjima biti u prilici da se takmičimo pred publikom i na najbolji način pokažemo svoje znanje i umešnost i svu lepotu našeg sporta – istakla je Darija Mitrović glavni trener GK Partizan.

Prvenstvo Srbije  – B individualni program, Svilajnac 20. 09. 2020. godine

2010 g. pionirke:
– Zara Kecmanović
🥇vežba bez rekvizita 1. mesto
👏🏻u višeboju 6. mesto (od 10 takmičarki)

2009 g. pionirke:
Elena Kordik
🥉u vežbi bez rekvizita 3. mesto
🥉u višeboju 3. mesto.

Helena Rastović
🥇vežba sa vijačom 1. mesto
👏🏻u višeboju 5. mesto

2007 g. kadetkinje:
Ana Mihajlović
🥉u vežbi sa čunjevima 3. mesto,
👏🏻u višeboju 15. mesto (od 25 takmičarki).

4 vežbačice 5 medalja, čestitamo vežbačicama i njihovim trenerima !!!