Skip to main content

Partizanova škola ritmike

U našoj školi ritmičke gimnastike vaše dete će imati priliku da uz naše trenere uđe u svet jednog od najatraktivnijih ženskih sportova. Ritmička gimnastika je idelan spoj sporta i umetnosti, odnosno gimnastičkih vežbi, plesnih koraka, koreografije I predstavlja sport koji doprinosi pravilnom rastu i razvoju devojčica. Redovan dolazak na trening i bavljenje ritmičkom gimnastikom utiče pre svega na pravilno držanje tela kod dece, razvoj motorike, dobru koordinaciju pokreta i uspostavljanje ravnoteža.Sa druge strane to je sport koji podvlači u svemu ženstvenost, ljupkost i harizmu pa kod devojčica koje se bave ritmikom razvija uverenost u sebe, a kasnije za ceo život slobodu i opuštenost u bilo kom obliku javnog nastupa.

Treninzi se održavaju 2 puta nedeljno u trajanju od po jedan čas i obavljaju se po programu glavnog trenera GK Partizan Darije Mitrović uz saradnju naših trenera uspešnih bivših takmičarki i profesora fizičkog vaspitanja. Kako bi se kod dece razvila neophodna muzikalnost vežbe sa rekvizitima (vijača, lopta, obruč, traka, čunjevi) izvode se uz muziku. Pored redovnih treninga sve naše polaznice će imati priliku da pokažu svoje znanje, napredak i umešnost na redovnim zajedničkim treninzima svih škola gimnastike GK Partizan kao i na novogosišnjoj priredbi našeg Kluba.
Napredak dece u toku trenažnog procesa će biti praćen od strane glavnog trenera i stručnih lica GK Partizan. Najbolje i najtalentovanije devojčice će imati priliku da ispred GK Partizan učestvuju na takmičenjima ritmičke gimnastike koje organizuju gimnastički savez Beograda i Srbije.
GK Partizan sa svojim partnerima učestvuje i u organizaciji letnjih kampova ritmičke gimnastike za decu a sve informacije u vezi toga možete dobiti od naših trenera.

Naši treneri kao i stručne službe su vam na rapolaganju za svako pitanje, sugestiju ili nedoumicu. Svaka škola ritmike u organizaciji GK Partizan ima svoju VIBER grupu u kojoj se obavezno nalazi i trener i odgovorna osoba GK Partizan, preko koje ćemo razmenjivati sve informacije vezane za organizaciju treninga. Preko te grupe uvek možete postavljati sva pitanja i dobiti sve odgovore vezane za rad i treninge. Na rapolaganju vam je i INFO telefon GK Partizan kao i telefon trenera koji vodi treninge.

Prvi čas je besplatan. Svaka devojčica  je dobrodošla da potpuno besplatno poseti  bilo koji naš trening centar I učestvuje u jednom našem treningu a roditelji da dobiju sve informacije od naših trenera.

Upis traje cele godine.

Upiši se odmah u Partizanovu školu ritmike ili nazovi 067 727 8492 za sve informacije.

Dobrodošli u Gimnastički Klub Partizan i veliku crno-belu porodicu!