Skip to main content

Gimnastički klub Partizan

Gimnastički klub Partizan

Gimnastički Klub Partizan je jedan od najstarijih i sa osam titula Prvaka Države je najtrofejniji gimnastički klub u Beogradu i Srbiji.

Član je SD Partizan od svog osnivanja. Članovi smo Gimnastičkog Saveza Srbije i Beograda.

GK Partizan trenutno neguje ritmičku gimnastiku. U svom sastavu klub okuplja vežbačice  u kategorijama – seniorke, juniorke, kadetkinje, pionirke, mlađe pionirke u individualnom i grupnom program kao i polaznice Partizanovih škola ritmike.

Takmičarke GK Partizan učestvuju na takmičenjima u organizaciji GSS,  GSB kao i na medjunarodnim turnirima i takmičenjima u zemlji i inostranstvu. U našim redovima imamo reprezentativku Srbije.

Rad i treninge sa takmičarkama u svim uzrastnim kategorijama vode profesionalni treneri GK Partizan, dokazani vrhunski stručnjaci u ovom sportu.

S obzirom na specifičnost i zahtevnost uslova za održavanje treninga naših takmičarki i našu ambiciju da se bavimo vrhunskim sportom, GK Partizan ulaže maksimalne napore da obezbedi  profesionalne uslove rad, dobro opremljene sale sa odgovarajućim podlogama i druga neophodna materijalno – tehnička sredstva.

Partizanova škola ritmike

Aktivnosti – Takmičenja

Naši članovi se pripremaju za takmičenja u svim kategorijama i svim programima u organizaciji Gimnastičkog Saveza Srbije i Gimnastičkog Saveza Beograda kao i za učešće na međunarodnim turnirima, evropskim i svetskim prvenstvima.

Treneri GK Partizan

Darija Mitrović

Glavni trener ritmičke gimnastike u GK Partizan

Tatjana Orkina

Trener ritmičke gimnastike u GK Partizan

Katarina Tošić

Trener ritmičke gimnastike

Marija Jovičić

Trener ritmičke gimnastike

Registrovane takmičarke GK Partizan u GSS i GSB

Uprava kluba

Zoran Mitrović

Predsednik kluba

Predrag Mićić

Generalni sekretar kluba

Nada Vučković-Pisić

Počasni Predsednik kluba

Ukoliko imate neko pitanje, slobodno nam se možete obratiti.