Skip to main content

Godišnje testiranje 2020/2021

Prethodnih nekoliko dana obavljeno je redovno tromesečno i završno godišnje testiranje svih polaznica škola ritmičke gimnastike Gimnastičkog kluba Partizan. Stručni osvrt i komentar naših trenera upućen našim najmlađim članicama imali su priliku da čuju i njihovi roditelji.
 
Svi smo se uverili koliko ozbiljan rad garantuje napredovanje. Sve članice kluba koje su uspešno pohađale našu školu dobile su prigodne diplome i medalje, koje će ih nadamo se jednog dana podsećati na njihove prve korake u ritmičkoj gimnastici.
 
Od svega što nas čini srećnim u našem poslu posebna je ta činjenica da smo iz naših škola ritmičke gimnastike u prethodnih godinu ipo dana selektovali preko 30 devojčica koje su prvi put ušle u salu, a već smo ih prebacili u kategorije koje češće i više treniraju, ozbiljnije se bave sportom, neke su se već takmičile u sistemu takmičenja najnižih kategorija i programa.
 
A najvažnije od svega, sve su zavolele i radosne su što se bave ritmičkom gimnastikom i redovno dolaze na treninge.
 
Zato se zahvaljujemo našim trenerima na njihovom radu, njihovoj posvećenosti svakom detetu, našim članicama i njihovim roditeljima koji se trude da decu izvedu na pravi put.