Kamp Sopot 2022 – Obrazovno vaspitni centar „Sopot Hill“

U potpunosti prenosimo saopštenje Obrazovno vaspitnog centra „Sopot Hill“
 
Završila se još jedna nedelja a sa njom i još jedan kamp u našoj školi.
Gost nam je bio Gimnastički klub Partizan koji je u saradnji sa Obazovno Vaspitnim Centrom „Sopot Hil“, od 21. – 27. avgusta organizovao letnje klupske pripreme.
 
Pripreme jačeg intenziteta su organizovane za individualne vezbačice kluba, jer su usmerene na pripremu takmičarki za novu sezonu. U programu je bilo pravljenje i usavršavanje, uvežbavanje novih elemenata u kompozicijama, balet, ples, vežbe snage, tehnika rada sa rekvizitima i druge važne stvari kojima mlade gimnastičarke ne stižu da se dovoljno temeljno posvete na redovnim treninzima u Beogradu tokom sezone.
„U okviru ovog jedinstvenog privatnog kompleksa u Srbiji sve je koncipirano tako da pruža vrhunske uslove. Osim sportske velike sale samo našim vežbačicama i trenerima bili su na raspolaganju svi prateći objekti i sadržaji – profesionalna baletska sala, sala za ples, teretana, otvoreni tereni, trim staza, sala za predavanja.
Pored sportskog dela, od velikog je značaja da sportisti borave u prirodi, međusobnoj komunikaciji jer na taj način razvijaju i jačaju duh pripadnosti klubu“
 
Što se tiče kolektiva Sopot Hill, dugujemo im veliku zahvalnost na pokazanom profesionalizmu, spremnosti da nam u svemu izadju u susret . Sa druge strane takav profesionalizam i taj nivo usluge teško je pružiti kada ne bi bilo ogromne ljubavi prema svom poslu i razumevanja da u prvom redu svi radimo sa decom i da su nam deca ono što nam je najvažnije“ – rekla je Darija Mitrović, glavni trener Gimnastičkog kluba Partizan.
 
Ispratili smo ih sa željom da im ova sezona bude još uspešnija od prethodne.
 
Obrazovno vaspitni centar „Sopot Hill“

Prijavite se na Newsletter

  • Gimnastički klub PARTIZAN; Humska 1, Beograd 11000

  • +381 67 727 8492

  • info@gkpartizan.rs