Skip to main content

Kamp Sopot 2022 – Obrazovno vaspitni centar „Sopot Hill“

U potpunosti prenosimo saopštenje Obrazovno vaspitnog centra „Sopot Hill“
 
Završila se još jedna nedelja a sa njom i još jedan kamp u našoj školi.
Gost nam je bio Gimnastički klub Partizan koji je u saradnji sa Obazovno Vaspitnim Centrom „Sopot Hil“, od 21. – 27. avgusta organizovao letnje klupske pripreme.
 
Pripreme jačeg intenziteta su organizovane za individualne vezbačice kluba, jer su usmerene na pripremu takmičarki za novu sezonu. U programu je bilo pravljenje i usavršavanje, uvežbavanje novih elemenata u kompozicijama, balet, ples, vežbe snage, tehnika rada sa rekvizitima i druge važne stvari kojima mlade gimnastičarke ne stižu da se dovoljno temeljno posvete na redovnim treninzima u Beogradu tokom sezone.
„U okviru ovog jedinstvenog privatnog kompleksa u Srbiji sve je koncipirano tako da pruža vrhunske uslove. Osim sportske velike sale samo našim vežbačicama i trenerima bili su na raspolaganju svi prateći objekti i sadržaji – profesionalna baletska sala, sala za ples, teretana, otvoreni tereni, trim staza, sala za predavanja.
Pored sportskog dela, od velikog je značaja da sportisti borave u prirodi, međusobnoj komunikaciji jer na taj način razvijaju i jačaju duh pripadnosti klubu“
 
Što se tiče kolektiva Sopot Hill, dugujemo im veliku zahvalnost na pokazanom profesionalizmu, spremnosti da nam u svemu izadju u susret . Sa druge strane takav profesionalizam i taj nivo usluge teško je pružiti kada ne bi bilo ogromne ljubavi prema svom poslu i razumevanja da u prvom redu svi radimo sa decom i da su nam deca ono što nam je najvažnije“ – rekla je Darija Mitrović, glavni trener Gimnastičkog kluba Partizan.
 
Ispratili smo ih sa željom da im ova sezona bude još uspešnija od prethodne.
 
Obrazovno vaspitni centar „Sopot Hill“