Skip to main content

Prvenstvo Srbije u A individualnom programu 2020

 

Takmičarke GK Partizan i njihovi treneri zadovoljni su postignutim rezultatima i nastupom na Prvenstvu Srbije u A individualnom programu u ritmičkoj gimnastici koje je održano u Beogradu 25. oktobra 2020. godine u organizaciji Gimnastičkog Saveza Srbije i na kome su nastupile 3 crno bele ritmičarke u konkurenciji 32 vežbačice iz 9 klubova iz Srbije.

Takmičarke GK Partizan su i na ovom takmičenju demonstrirale kako se bori za crno bele boje kao i da se od ove sezone treba ozbiljno računati na GK Partizan kada se govori o podeli najviših odličja na smotrama ritmičke gimnastike u našoj zemlji.

Rezultati naših vežbačica:

Seniorka Jelisaveta Mitrović, od danas je 🏆 vicešampionka Srbije zauzimanjem:

2.🥈 mesto višeboju

2.🥈 mesto u vežbi sa loptom

2.🥈 mesto u vežbi sa čunjevima

3.🥉 mesto u vežbi sa obručem

 4.mesto u vežbi sa trakom

Juniorka Lena Praštalo, zauzela je 7.mesto u višeboju. Danas je imala odlična izvođenja sa loptom i čunjevima.

Nova članica GK Partizan i takmičarka u kadetskoj konkurenciji Nikolina Milojević, u jako lepom nastupu zauzela je 7.mesto u višeboju.

Podsećamo da je ovo prvi nastup ritmičarki GK Partizan na Prvenstvu Srbije u A individualnom program u poslednjih 5 godina i kako su ovo prve medalje za GK Partizan posle višegodišnje pauze, uprava GK Partizan sa ponosom čestita na ostvarenim rezultatima svojim takmičarkama i trenerima Dariji Mitrović i Tatjani Orkinoj.