Skip to main content

Veliki uspeh GK Partizan na Prvenstvu Srbije u A grupnim vežbama

12. decembra 2021 godine u Novom Sadu održano je Prvenstvo Srbije u A grupnim vežbama u ritmičkoj gimnastici u organizaciji Gimnastičkog Saveza Srbije, , na kome je učestvovalo 9 klubova.
 
Naše vežbačice su nam priredile veliku radost i zadovoljstvo osvojivši odličja u svim kategorijama u kojima smo nastupali.
 
Da su vežbe u grupnim vežbama uvek posebno atraktivne i takmičenja uzbudljiva potvrdile su i naše vežbačice, ostvarivši sledeće rezultate:
 
Pionirke (Ana Spasojević, Nađa Dimitrijević, Natalija Stekić, Arina Kozlovskaja, Iskra Babić), 🥇1. mesto
 
Kadetkinje (Zara Kecmanović, Nina Milovanović, Anđelija Pavlović, Anastasija Todorović, Sofija Zejak), 🥉3. mesto
 
Juniorke (Lena Praštalo, Ana Mihajlović, Elena Kordik, Elena Zečević, Helena Rastović), 🥈2. mesto
 
Za 12 naših vežbačica od 15 koje su nastupile na takmičenju, ovo je prvo iskustvo učešča na državnom prvenstvu u A programu u grupnim vežbama čime je uspeh još veći i potvrđuje da je GK Partizan na pravom putu sportskog uspeha i promocije znanja, kvaliteta i struke.
 
U GK Partizan pridajemo grupnim vežbama posebnu pažnju u svim kategorijama selekcije. Smatramo ih važnom karikom u sportskom vaspitavanju dece s obzirom da ovaj program razvija timski duh, odgovornost za ekipu, uči kako da vežbačica podredi svoju indiviudalnost postizanju zajedničkog dostignuća i rezultata.
 
Čestitamo takmičarkama, trenerima i sudijama koji su predstavljali naš klub na državnom prvenstvu. 💪👏🖤🤍🖤🤍