Skip to main content

Zimske pripreme GK Partizan 2023 – SOPOT HILL

Gimnastički Klub Partizan Beograd, naša crno – bela ekipa na zimskim pripremama u Obrazovno vaspitni centar „Sopot Hill“ od 15. – 21. januara 2023

Gimnastički Klub Partizan Beograd, naša crno-bela ekipa na zimskim pripremama kod naših fenomenalnih domaćina u Obrazovno vaspitni centar „Sopot Hill“. Prezadovoljna sam radom i atmosferom u prethodnih 7 dana – vežbačicama, trenerima, uslovima – kaže glavni naš glavni trener, Darija Mitrović.

Priprime su protekle jako dobro. Radilo se  odlično; jako sam zadovoljna kako su devojčice vredno trenirale, družile se, pomagale jedna drugoj, kako su se ponašale međusobno. Naučile su mnogo novog, ojačale fizički i spremnije ulaze u  novu sezonu.  Zahavljujem se mojim neumornim saradnicama Juliji Solokinoj, Tamari Mišić, i koleginici iz Ukrajine Jelisaveti Pavlovskoj, koja je trenutno angažovana kao trener i radi u Bugarskoj – nastavlja da sve redom hvali naša glavni trener.                           

Veliku zahvalnost GK Partizan duguje našoj uvaženoj gošći Eleni Dukovoj, podpredsednici saveta IFAGG i generalnom sekretaru BFAGG, na tome što je našla vreme za nas i podelila svoje znanje i iskustvo na održanom master class.

Svi u klubu ćemo se truditi da i dalje radimo na poboljšanju uslova i podizanju nivoa svega onoga što radimo za našu decu.